2012-01-28

Facing the facts

Okej Ph, time to face the facts. Såhär är det:

* Du är 34, din man 43. Låt oss utgå ifrån att adoption inte kommer att ske av olika skäl, men framför allt åldern. Sen har du ju i snart 20 år sett adoption som ytterligare ett sätt att få barn, medan han inte ens hade hört ordet förrän för 5 år sedan. Att förvänta dig att han plötsligt är på samma nivå är inte ens rättvist. Då återstår alltså de där andra alternativen vi pratat om. Hormonbehandling, IVF, äggdonation, embryodonation.

* Du har en sköldkörtel som inte vill fungera, samt för många äggblåsor på äggstockarna. Du har inte haft mens på över ett år, och din senaste ägglossning var nog på 1800-talet. Ja, din ämnesomsättning är skit och ditt PCO jobbar emot dig på många olika sätt. Du är överviktig och båda hälsoproblemen gör att du får jobba dubbelt så hård för att gå ner i vikt.

MEN då får du väl göra det då! Börja göra något. Lite är bättre än ingenting, ta dina skor och ta de där varven i spåret. Följ med kollegorna ut på rasten, eller boka Friskis-dejt.

Det händer ju ingenting när du inte gör någonting. Make it happen! *kick ass*

2 kommentarer:

syrran sa...

heja heja heja!
eller ring din syster och gå på promenix, kom upp en helg och lek i snön med Sam, jag lovar dig att det blir kaloriförbränning ;)

Kix sa...

Gillar inlägget!! :)