2012-04-22

Dumma allt!

AAAARGH!Jag är så jäkla trött på allt! Trött på att inte ha tid med min man, trött på jobbet som inte är roligt, trött på dumma kommentarer kring vår barnlängtan, trött på att vara trött... Blä!
Det är oväder på gång tror jag, humör-oväder. Känner för att skrika, svära, slå något och dra täcket över mig för att inte komma fram förrän tidigast om en vecka! SUCK!! :(

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej!

Inte lätt att vara frustrerad.
Och det är inte lätt att ta när folk ska lägga sig i.
Jag fick träffa en må bra konulent genom jobbet. (hade varit sjukskriven en månad för op av malign melanom) Hon sade till mig att när du känner att du behöver ut och skrika sparka stampa.
Sätt dig i bilen och åk ut mitt i skogen.... Där går du ut och skriker stampar svär sparkar. Sakt och gjort nästa gång jag fick en sådan där nergång så satte jag mig i bilen,(kan säga att så klart var det mitt i natten och häll regn)och gick ut och sparkade skrek svor stamapade.... Det kändes bättre... Visst det löste inget men man fick utlopp för alla dessa känslor man bär med sig och tynger ner en. Det var en skön känsla och jag var helt slut när jag kom tillbaka hem.... Resten av natten så sova jag bra för första gången på riktigt länge.
Skickar massor av styrke kramar till dig.
KRRRAAAMMMM