2012-08-15

Honeymoonbekymmer

Vi har ju fortfarande inte varit på bröllopsresa. Det har liksom inte blivit av, med syster som fick barn och föräldrar som fyllde 60 år och familjeresa till Grekland och däremellan jobb för både maken och mig.

Men om allt stämmer ska vi äntligen iväg nästa vår/senvinter. Planen har hela tiden varit att åka till Hawaii: några dagar i Los Angeles (inkl NHL-match, förhoppningsvis!), sedan vidare till Oahu för kultur/naturdelen (Pearl Harbour, bland annat) och avsluta med underbara dagar på härliga Maui.
Visst låter det alldeles underbart?


MEN... Ja, det finns ett men. Tyvärr. (Och Syrran, ta inte illa upp - men det där MEN hänger ihop med er..)
Syrran och hennes man, som gifte sig i maj i år, ska ju på bröllopsresa med. Fram tills själva bröllopet hade de egentligen mest pratat om att åka till Australien, så vissa presenter de fick då spelade lite på just det resmålet. Men de hade ångrat sig lite och började fundera på andra resmål. Alla möjliga. Och nu har de tydligen bestämt sig för att åka till.. just det, Hawaii. Med några dagar i USA...

Jag försökte att inte visa det men till och med Älskling sa att han tyckte att det inte kändes så jättekul med våra resplaner längre. Så vi har funderat på hur vi vill göra nu. Ska vi ändå göra som tänkt? Eller ska vi hitta på något annat? Det finns massvis med underbara ställen som jag skulle vilja besöka! Maldiverna står högt upp på önskelistan, liksom Seychellerna. Och vad tycks om Bora-Bora? :)

Ojoj, alla dessa bekymmer! Jobbigt att behöva titta i alla resekatalogerna och kolla upp saker att göra... ;)

2 kommentarer:

Syrran sa...

Nu ska vi ju inte till LA, Oahu eller Maui.. Men visst.. Australia känns bara lite notdone om vi inte vill åka längre än 2 veckor ifrån barnen.. :(
Bora Bora har vi oxå tittat på: underbara bilder o stränder... Suck!

Längtan sa...

Här var vi på bröllopsresa: http://www.kuredu.com/ En liten liten ö i Maldiverna

Ett helt underbart ställe. Skulle göra vad som helst för att åka dit igen.