2015-01-03

2014 - en sammanfattning

Tjena hej!

Nytt år, ny start, och jag har ett otroligt städbehov. Behöver rensa, städa, sortera. Gäller väl både hus, huvud och kropp.
Så vi har kommit till 2015. Ingen aning vad som kommer att hända, men det blir ett bra år, det har jag bestämt. ;)

2014 då... Det var en bergochdalbana med många inslag av skrattm utmaningat och stora beslut.
Allra bäst var att säga upp sig från gamla jobbet efter att ha blivit headhuntad till ett annat företag. Det känns fantastiskt att ha släppt de gamla kedjorna som höll fast mig, att kunna känna att jag gjorde allt jag kunde och att jag nu behövde välja något för mig själv. Och det har blivit jättebra, jag trivs som fisken i vattnet på nya stället!

Den andra stora utmaningen var i somras, där jag deltog i Nijmegenmarschen i Nederländerna i juli. Jag och typ 40.000 andra.. ;) vi gick 16mil i 4 dagar, 4 mil per dag. Och jag klarade det! Med en hel del hjälp av min Älskling som frivilligt gick med mig dag 2 och 3. Det är kärlek det! Nästa år ska jag göra om det, det var en upplevelse som var helt underbart. Fruktansvärt jobbigt och tungt men jag var ack så stolt över mig själv!

Körtelskiten har varit ur balans med, men what's new? Jag orkar inte dra allt men det har varit en hel del samtal med vårdcentralen om fel medicinrecept, bortglömda provtagningar och borttappade labresultat. Same old, same old.

Sen då? Bästa vännen fått barn, en underbar liten tjej! Åtta stycken gravida runtom mig för tillfället, både närstående och lite mindre nära. Lite påfrestande ibland men så är livet. Och det får vara my kick in the ass, för jag blir inte yngre... We'll see!

Under tiden bakar jag en himla massa tårtor på beställning och syr jag mycket. Så jag mår br. :)

Hoppas ni har det bra ni med! God fortsättning på året!

Inga kommentarer: