2012-12-25

God jul!

Efter de senaste veckorna med tunga besked både ute i världen och på närmare håll tänker jag krama om mina nära och kära lite extra och vara tacksam för alla ljusglimtar jag har i mitt liv.
En riktig god jul till er alla!



2012-12-16

Ett livstecken

Hej där! Jag skulle bara säga att jag lever... :)

Jag har lagt min tid på annat än bloggen. Jag har vilat, tänkt, umgåtts med nära och kära, tagit prover, skrivit saker, pysslat och lite till. Och det har varit bra. Jag har tagit tag i det där med att inte må bra genom KBT, och efter snart tre månader känner jag att mycket har lossnat och börjar få en plats. Skönt! Det har varit blod, svett och tårar men det har även varit värt det.

Utöver KBT har jag varit en flitig (dock något motvillig) gäst på vårdcentralen. Min lilla sköldkörtel verkar snart ha läget under kontroll, och jag väntar på remiss till specialistvård för jag vill testa en ny medicin. Jag har sagt att jag kan tänka mig vara försökskanin.. :)

Och så njuter jag massor. Av barnen på jobbet, av vinterns vackra presenter.








Jag känner mig lugnare i mig själv, även om jag vet att jag har lite kvar att jobba med. Men varje resa börjar ju med några få steg, och de har jag sannerligen tagit nu.
Så.. snart är det här året slut. Jag ser framemot 2013, jag är säker på att det kommer att hända väldigt roliga saker för oss då. Och det här året slutar inte illa heller: i veckan firades mensens återkomst (efter en tvåårig frånvaro...)! Jag sa ju att jag skulle fira så mycket som möjligt...