2012-07-28

Hejsan! :)

Det var ett tag sedan, och det har hänt en hel del som jag kan och vill skriva om. Vår bilresa till Holland till exempel, eller husbytet, eller pysselprojekten jag har haft på gång. Men det tar jag sen. För just nu sitter jag i stugan hos svärföräldrarna vid Varamon beach, lyssnar på regnet som smattrar på taket och tittar på hur Holland tar sin första silvermedalj i simning! :)

2012-07-11

Ödmjuk

Hollandaaa! :) Skönt att vara hemhemma ett tag.

Idag besökte Älskling och jag Airborne museet som ligger nära Arnhem. Museet handlar om Operation Market Garden, det största slaget i det här området under andra världskriget. (Filmen 'A Bridge Too Far' handlar om just detta slag)
Och det var minst sagt imponerande. Att höra berättelserna av de som varit med, läsa brev och meddelande, se bilder och föremål... Hemskt!
Efter det åkte vi till begravningsplatsen där alla soldater som dog vid Arnhem begravdes. Det var så tyst och vackert och det kändes så ödmjukt att vara där. Respekt!


2012-07-07

Semester!

Jag har äntligen semester! Och jag tar lite semester härifrån med.
Måste revidera tankarna och planerna lite. Behöver varva ner. :)

Vi har bytt hus med en kompis från Holland, i två veckor ska de bo i vårt hus här i Sverige medan vi åker ner till Holland för att bo i deras hus. Superbra idé, semester utomlands samtidigt som vi tar hand om varandras hus och djur. Nu råkar jag ju ha trasslat till det där med veckorna - de kom en vecka tidigare ön vi hade tänkt åka - men det gjorde inget. Nu hann jag ju träffa dem med, och boendet löste sig också. Kul! :)

Ha en härlig sommar!