2010-11-27

Lyxfynd!

Tidigare idag åkte vi en sväng till idylliska Öregrund. Supermysig, även på vintern tycker jag!
Förutom besök på konditoriet och mataffären hälsade vi också på hos Edblad & CO, som bland annat tillverkar underbara smycken. Mina favoritsmycken, faktiskt. :)

Klart att jag inte kunde lämna butiken utan att utöka min sköna Edblad-samling med dessa två underbara lyxfynd:

Pysselsällskap

Åkte iväg till ljuvliga Östhammar tillsammans med kompis F. Självklart för att hälsa på syrran och hennes familj, fast mest för att kunna leka lite med Sam! Och så ska vi stå på lilla julmarknaden här imorgon. :)

Just nu åkte syrran + sambo + son iväg på lite glöggparty, medan F och jag sitter och pysslar vidare på våra alster. Och liksom min fina Tomi brukar göra därhemma så gillar syrrans katt Cleo att hålla oss sällskap...


Fick skarp kritik av syrran och F om att jag bloggade för lite. Jag ska skärpa mig. :P

2010-11-14

Back on track

Det har varit en längre radiotystnad här. Flera anledningar: sjukdom, nedstämdhet (vilket i och för sig hade med sjukdomen att göra) och en massa annat i huvudet och om händerna. Jag har helt enkelt inte har orkat.

Men nu är jag här igen! Med ett matsalsbord (OCH köksbord...) fyllt av pysselsaker. Maken har ett enormt stort tålamod, ska jag säga! Men han ser väl att jag behöver det här...

Imorgon ska jag kontakta någon som förmodligen kan hjälpa mig med både sköldkörtel och övriga hormoner. Jag hoppas (måste tro!) verkligen att det hjälper, för längtan är så stor!